Surt, sött & salt

fredag 16 maj 2014

Fyllning till gifflar


100g vit choklad, 100g Philadelphia ost, 0.5 dl florsocker, ca 3 dl färska hallon. smält chokladen över vattenbad och låt svalna. Rör i färskost och florsocker. Hallonen läggs på fyllningen. Ca 2-3 i varje giffel.
Upplagd av Canelcattis kl. 21:49
Skicka med e-postBlogThis!Dela på XDela på FacebookDela på Pinterest
Etiketter: Bullar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida
Prenumerera på: Kommentarer till inlägget (Atom)

Om mig

Mitt foto
Canelcattis
Mitt stora intresse är att baka och läsa recept och bloggar om bakning etc.
Visa hela min profil

Receptarkiv

  • ▼  2014 (144)
    • ►  december (2)
    • ►  november (17)
    • ►  oktober (11)
    • ►  september (13)
    • ►  augusti (12)
    • ►  juli (10)
    • ►  juni (14)
    • ▼  maj (25)
      • Somrig cheesecake
      • Marängsmörkräm
      • Sega choladmaränger
      • Glasstårta
      • Rabarbertårta
      • Fyllning till gifflar
      • Choklatårtebottnar
      • Vit chokladmoussetårta
      • Rimbobullar
      • Vaniljmuffins med lemoncurd och italiensk maräng
      • Vit chokladmousse, med hallonmousse och kladdkakeb...
      • Jordgubbstårta
      • Havrekex
      • Koladröm med dajmgrädde och jordgubbar
      • Knäckig äppelkaka med råkräm
      • Kokoskladdkaka
      • Mumsmumsrutor
      • Saftig sockerkaka
      • Solrosbrytbröd
      • Snabba frallor
      • Citronpaj
      • Marschmallowsfondant
      • Mjölkchokladtårta med hallon
      • Smörkräm till tårtor
      • Vitcholadtryffelkräm med rårörda hallon
    • ►  april (21)
    • ►  mars (14)
    • ►  februari (5)
Temat Vattenstämpel. Använder Blogger.