tisdag 15 juli 2014

Kexchoklad

Idag ska ni få ta del av mitt himmelska recept på dessa godbitar.
 
Ingredienser:
15 Smörgåsrån
1 1/2 dl Nutella
40 g Mjölkchoklad
-
150 g mörk eller ljus Choklad
 
Gör så här:
Börja med att dela alla smörgåsrån på hälften, med hjälp av en kniv.
Smält ihop nutellan och den lilla mängden choklad över ett vattenbad på svag värme.
Lägg ut 10 av smörgåsrånen på ett bakplåtspapper och bred över nutellablandning.
Lägg ett smörgåsrån på fyllningen och bred på lite fyllning igen.
Lägg på sista smörgåsrånet och tryck till lite.
Ställ in dem i kylskåpet och smält under tiden den större mängden choklad.
När smörgåsrånen stått i kylskåpet i ca 20 minuter så är det dags att doppa dem i den smälta chokladen.
Lägg dem sedan på ett bakplåtspapper och ställ in i kylskåpet tills de stelnat helt.
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar